Bireysel Sağlık Sigortası

Bireysel Sağlık Sigortası

Beklenmedik bir kaza veya hastalık sonucu oluşacak sağlık giderlerinizin yanı sıra sağlığınız için ihtiyaç duyacağınız her türlü tanı ile tedavi işlemlerini, Özel sağlık kurumlarında en modern yöntemlerle ve maliyeti düşünmeden karşılanması için hazırlanmış sigortalardır.

Özel Sağlık giderleriniz, genel ile özel şartlar dahilinde ve poliçede belirtilen limitler doğrultusunda karşılanacaktır.

Bireysel Sağlık Sigortası Teminatının Kapsamı

Özel Sağlık Sigortalarının başlıca iki ana teminatı vardır. Bunlardan ilki ve zorunlu olarak alınan “Yatarak Tedavi Teminatı” ikincisi ise “Ayakta Tedavi Teminatıdır”. Yatarak Tedavi Teminatı, ameliyatlı ya da ameliyatsız hastanede yatarak yapılan tedaviler için hastaneye yatış çıkış dönemi içindeki, doktor, ameliyathane, asistan, anestezi, gerekli ve zorunlu diğer tıbbi hizmetlere ait sigortalının hastanede tedavi gördüğü süre içerisinde oluşacak giderler ile yoğun bakım ve ambulans giderlerini karşılar.

Ayakta Tedavi Teminatı ise doktor muayene, teşhis yöntemleri (MR, tomografi ve laboratuar tetkikleri gibi), küçük müdahalelerin girdiği ayakta tedaviler ve ilaç giderlerini kapsamaktadır.

Ayrıca bu iki ana teminat başlığına ek olarak, fazladan prim ödemek koşulu ile gözlük (cam/çerçeve/lens) ve dişin kapsandığı üçüncü bir teminat grubu vardır.

Bireysel sağlık sigortalarında fiyatlandırma yaşa ve cinsiyete göre yapılmaktadır. Giriş yaşı 18 ila 65 yaş arası olup eş ve çocuklarınızı aile kapsamından indirimli olarak sigortalayabilirsiniz. Sadece yatarak tedavi kapsamında poliçe satın alınabileceği gibi ayakta ve yatarak tedavilerin kombine edilebileceği limitli ya da limitsiz ürünler seçebilirsiniz.

Foto Galeri

Beklenmedik kaza veya hastalık durumlarında seçkin özel hastanelerde en modern yöntemler uygulanarak her türlü tanı ve tedavi giderlerini poliçede belirtilen şartlar dahilinde güvence altına alır. İhtiyacınıza özel olarak düzenlenen Bireysel Özel Sağlık Sigortasının ayrıca sunduğu avantajlı hizmetlerle, yılda bir kez diş bakım paketi ve check-up hizmetinden yararlanabilir, acil kara ambulansı ve online sağlık paketine sınırsız sahip olabilirsiniz.

Sıkça Sorulanlar
Neden Bireysel Sağlık Sigortası Almalıyım?

Bireysel sağlık Sigortası, dilediğiniz doktor ya da sağlık kurumunu seçme özgürlüğü sağlar. Sigortalıların herhangi bir kaza ya da hastalık sonucu ortaya çıkan ayakta ya da yatarak teşhis ve tedavilerine ait masraflar, yurtiçinde veya dünyanın neresinde olurlarsa olsun karşılanır.
Bireysel sağlık sigortası bu özelliği ile olası yüksek meblağlı sağlık giderlerini karşılayarak, sigortalıların en zor anlarında en büyük yardımcısı olur.
Ücretli ya da yıllık beyanname veren mükellefler, ödedikleri sigorta primini vergi matrahından da indirebilir. Bu imkandan yararlanabilmek için primlerin ait olunan vadelerde ödenmesi gerekir.

Bireysel Sağlık Sigortası Hangi Tedavi Masraflarını Öder?

Karşılaşabileceğiniz bir sağlık probleminde veya bir kaza sonucu yaralanmanız halinde ayakta ya da yatarak yapılacak hastane tedavi giderleriniz, doktor muayenesi, röntgen, tahlil benzeri tanı ve ilaç giderleriniz, küçük ya da büyük cerrahi müdahaleler için gereken harcamalarınız karşılanır.

Bireysel Sağlık Sigortası İçin Teklif Al
Neden Bireysel Sağlık Sigortası Yaptırmalıyım?
Çünkü Bireysel Sağlık Sigortası özel şartlar kapsamında size dilediğiniz doktor ya da sağlık kurumunu seçme özgürlüğü sağlar.
Hizmet Teklif Formu

    13.11.2022
    2.763
    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Whatsapp
    İrfan Sigorta
    İrfan Sigorta
    Merhaba
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?