Seyahat Sağlık Sigortası

Seyahat Sağlık Sigortası

Yurt dışı seyahatlerinizde, beklenmedik olaylar veya oluşabilecek rahatsızlıklar keyfinizi kaçırmasın. Karşılaşabileceğiniz pek çok riske karşı kendinizi güvence altına alın. En ince ayrıntısına kadar planladığınız tatil veya iş gezilerinizin daha güvenli, huzurlu ve keyifli geçmesi için bize ulaşın. Seyahat sağlık sigortaları, sigortalı kişilerin seyahat yaptıkları süreler boyunca korunmasını hedeflemektedir. Yurt dışı seyahatlerinde, vize sürecinde istenilen gereksinimler arasında seyahat sağlık sigortası poliçesi de bulunur. Böyle durumlarda zorunlu bir şekilde de istenen seyahat sağlık sigortasının tatil ya da iş amaçlı tüm seyahatlerde geçerli olacak şekilde kullanımı mümkündür.

Seyahat Sağlık Sigortası Teminatları
  • Ani rahatsızlık ve hastalıklara ilişkin tıbbi tedavi teminatı
  • Sigortalının tedavi görebileceği en yakın sağlık kuruluşuna nakli
  • Sigortalının tedaviyi tamamlayıp, taburcu olduktan sonra ikametgâh adresine nakledilmesi
  • Vefat eden sigortalının nakil işlemleri
Foto Galeri

Seyahat Sağlık Sigortaları hem yurt içi hem yurt dışı seyahatlerinizde beklenmedik bir hastalık veya kaza yaşamanız durumunda ayakta veya yatarak tedavi giderleriniz için tedavi masraflarınızı üstlenerek maddi anlamda yaşayabileceğiniz büyük kayıpları oldukça ufak primlerle engellemenizi sağlar.

Sıkça Sorulanlar
Seyahat Sağlık Sigortası Nedir?

Seyahat sağlık sigortası; yurt içi, yurt dışı seyahatlerinizde karşılaşabileceğiniz ani rahatsızlık ve hastalıklar sonucunda tedavi hizmetlerinden faydalanabileceğiniz bir sigorta türüdür. Ayrıca bu sigorta türü, yurt dışından ülkemize seyahat eden turistler için de seyahat süreci boyunca çeşitli avantajlar sağlamaktadır.
Seyahat Sağlık Sigortası yaptırmak, size 5 farklı programla hem yurt içi hem de yurt dışında sigortalılarına beklenmedik risklere karşı teminat sunmaktadır. Seyahat Sağlık Sigortası, beklenmedik bir kaza veya hastalıkta, sağlık giderlerinizin, tanı ve tedavi işlemlerinizin kaliteli sağlık kurumlarında güvenle karşılanmasını sağlar.

Seyahat Sağlık Sigortası Çeşitleri Nelerdir?

Seyahat sağlık sigortası, yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere 5 ayrı gruba ayrılır.
1.Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası, yurtdışı seyahatlerinde konsolosluklar tarafından vize işlemleri için yaptırılması zorunlu olan bir sigorta türüdür.
Seyahat Programı (Dar Kapsamlı Seyahat Programı)
Yurtdışı Geniş Kapsam Seyahat Programı
Nakliyat Şoförleri Seyahat Programı
İncoming Seyahat Sağlık Sigortası ( Yurtdışından ülkemize gelen misafirler için)
2.Yurt İçi Seyahat Sağlık Sigortası
Seyahat sağlık sigortası yurt içinde seyahat eden kişileri, bu süreçte karşılaşabilecekleri ani rahatsızlık ve hastalıklarda koruma altına alır.

Seyahat Sağlık Sigortası Neden Yapılmalı?

Seyahat sağlık sigortası, yurt dışı veya yurt içi seyahat sürecinizde sigorta poliçenize dâhil olan kriterler doğrultusunda sizi güvence altına alan bir sigorta türüdür. Yararlanabileceğiniz teminat sayesinde maddi ve manevi olarak kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Ayrıca bu sigorta ile herhangi bir sağlık sorunu ile karşı karşıya kaldığınızda oluşabilecek harcamalarınızı minimum seviyede tutabilirsiniz.

Seyahat Sağlık Sigortası Zorunlu mu?

Seyahat sağlık sigortası yaptırmak, ülkelerin vize talebine göre değişiklik göstermektedir. Vize gerektirmeyen ülkelere seyahat edecekseniz seyahat sağlık sigortası zorunlu tutulmamaktadır.

Seyahat Sağlık Sigortası Nasıl Yapılır?

Seyahat sağlık sigortası yaptırmak için İrfan sigorta acentesine giderek gerekli belgeler ile sigortanızı yaptırabilirsiniz.

Seyahat Sağlık Sigortası için teklif alın.
Seyahat Sağlık Sigortası ile Güvenli Seyahatin Keyfini Çıkarın.
Seyahat Sağlık Sigortası, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizde beklenmedik risklere karşı teminat sağlıyor.
Hizmet Teklif Formu

    13.10.2021
    2.839
    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Whatsapp
    İrfan Sigorta
    İrfan Sigorta
    Merhaba
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?