İşyeri Yangın, Hırsızlık Sigortası

İşyeri Yangın, Hırsızlık Sigortası

İşyeri paket sigortası; işyeri ile işyeri içerisinde yer alan demirbaşların, zararlarına ve hasarlanmalarına karşı korumak adına gerekli teminat grupların içeren sigorta paketidir. Hem ufak hem de büyük ölçekli işletmeler için işyeri sigortası eksiksiz teminat seçeneği ve esnek teminat seçeneği bulunur. İşyeri poliçesi ile verilen geniş kapsamlı teminatlar sayesinde işyeri rahat bir şekilde güvence altına alınabilir. İşyeri paket ile tek bir poliçede bütün risklere karşı alınan bedeller güvence altına alınabilir. İşyeri Yangın Sigortası; işyerinin mevcut ortamı neresi olursa olsun, yangın meydana gelme olasılığı her zaman bulunur. Orta ölçekli ve büyük ölçekli işletmeler yangın durumu, hırsızlık durumu, sel durumu ve su baskınından; iş durması, kar kaybı ile kira kaybına kadar çok sayıda rizikoya karşı teminat altına alınabilmektedir. Yangın durumunda, kontrol altına alınamayan haller ile var olan hasarlar güvenceye alınır. İşyeri Hırsızlık Sigortası; işyerleri her daim birbirinden farklı riskler taşımaktadır. İşyeri sigortasının yapılmasının önemli sebeplerinden bir tanesi ise sıkça karşılaşılan hırsızlık durumlarıdır. Hırsızlık durumunda çalınan eşyalar işyerine ciddi oranda maddi zarar verir. Bu durumlara karşı olarak da işletme sahipleri sigortalarını yaptırarak mevcut bütçelerini koruma altına alır.

İşyeri sigortasının ana teminatlarını şu şekilde sıralayabiliriz.
  • Deprem, yıldırım, yangın (muhteviyat)
  • Dahili su baskını
  • Grev, lokavt, halk hareketleri, terör ve kötü niyetli hareketler
  • Sel ve su olayları
  • Hırsızlık, kasa muhteviyatı, hırsızlık
  • Yangın ve yangın kaynaklı dumanın neden olduğu hasarlar
  • Fırtına
  • Kapı ve çerçeve camlarının kırılması
  • Taşıt çarpması nedeniyle oluşan hasarlar
  • Enkaz kaldırma masrafları
  • Yer kayması ve toprak çökmesi
  • Elektronik cihaz
  • Ferdi kaza
Foto Galeri

İş Yeri Paket Sigortası ile iş yerinde güvenli ve huzurlu çalışmak güvence altında. İş yeri binası, camlar ve diğer muhteviyatları koruma altına alabilir, iş yerinde oluşabilecek birçok riske karşı teminat ile kapsamlı bir poliçeye sahip olabilirsiniz.

Sıkça Sorulanlar
İşyeri Sigortası Neleri Kapsar?

İş yeri sigortası oldukça geniş kapsamlı bir sigorta türü olduğu için sigorta yaptırırken poliçede yer alan teminatları en doğru şekilde belirlemen gerekir. Çünkü sigortanın kapsamı, şirketten şirkete değişkenlik gösterir. Fakat genel olarak bütün sigorta şirketlerinde ana teminatlar bellidir.

Neden İş Yeri Sigortası Yaptırmalıyım?

Ülkemizde KOBİ ve iş yerleri için sigorta güvencesi yaşamsal öneme sahiptir. Bu işletmeler, piyasadaki olumsuz gelişmeler ve ekonomik krizlerin yanı sıra çeşitli afetler, beklenmeyen olaylar, hasarlar ve kazalar karşısında da varlıklarını yine çok hızlı ve kolayca yitirebilmektedir. Bu nedenle, iş yeriniz için sigorta güvencesi, iç ve dış piyasada etkin ve güçlü bir şekilde yer almanızın temel dayanaklarından biridir.

İşyeri Sigortası nasıl hesaplanır?

Bir işveren, iş yerinde yer alan kişilerin mevcut sağlık ve güvenlik risklerini incelemeli ve bunu doğru bir şekilde yönetmelidir. Bunun haricinde işyerinde meydana gelebilecek zarar durumları ile hasar durumlarına karşı önlem alınması da gerekmektedir. Bu sayede yaşanabilecek olumsuzluklarda daha kolay çözümler elde edilir.
İşyeri sigortanızı İrfan Sigorta ile iletişime geçerek doğru fiyata ulaşabilirsiniz!

İşyeri Sigortası nasıl yapılır?

İşyerleri ufak ölçekli ya da büyük ölçekli olacak şekilde farklılık göstermektedir.
İşyerlerinin özelliklerine göre oluşabilecek olan risk durumları birbirinden çok farklıdır. Bu nedenle meydana gelebilecek olan risk durumlarını doğru tayin etmek gerekir. Doğru riskleri belirleyerek poliçe oluşturmak, işyerini tam kapsamlı şekilde koruyacaktır.

İşyeri Sigortası içerisinde hangi teminatlar yer alır?

İşyeri paket ile yangın durumu, sel durumu, infilak, hırsızlık durumu, kasa hırsızlıkları başta olmak üzere işyerinin bulunduğu binanın, demirbaşlarını, makinelerini ve de teçhizatınızı kapsam içerisine alabilirsiniz. Poliçe sayesinde sunulan bu teminat ile çok sayıda risk koruma altına alınabilir. İşyeri sigortası içerisinde yer alan teminatlar;
Üçüncü Şahıslara Karşı Sorumluluk Teminatı, Araç Çarpması Teminatı, Cam Kırılması Teminatı, Dâhili Su ve Sel Su Baskını Teminatı, Deprem Teminatı, Yıldırım Teminatı, Yangın Teminatı, Duman Teminatı, Enkaz Kaldırma Masrafları, Fırtına Teminatı, Grev, Lokavt, Terör Teminatı, Hırsızlık Teminatı, İnfilak Teminatı, Kar Ağırlığı Teminatı, Kira Kaybı Teminatı, Komşulara Karşı Sorumluluk Teminatı, Mal Sahibine Karşı Sorumluluk Teminatı, Yer Kayması Teminatlarıdır.

İşyeri paket sigortası fiyatları nasıl belirlenir?

İşyeri sigortası ücretlerinin belirlenmesinde, işyerinin özellikleri ve yapılan faaliyetlerinin niteliği dikkate alınarak yapılan risk analizi sonucunda belirlenir. Sigorta fiyatları bütün iş yerlerinde aynı değildir.
Alınan teminatlar ile ek teminatlar doğrultusunda poliçe fiyatları ortaya çıkar. İşyeri için uygun fiyatı bulma aşamasında sigorta danışmanları yardımcı olmaktadır.
İşyeri sigortası için oluşturulan sigorta teklifi ile sigorta poliçesi ihtiyaçlara uygun şekilde hazırlanır. Hazırlanan bu işyeri sigortası ücreti işyeri özellikleri ve beklentiler doğrultusunda hazırlanmaktadır.

İşyeri Sigorta hesaplaması nasıl yapılır?

İşyerleri için uygun sigorta hesaplaması yapılırken belli başlı durumlar dikkate alınır. Bunlar;
*Bina Yapısı özellikleri,
*Güvenlik Önlemlerinin seviyesi,
*İş Yerinin Bulunduğu Konumun özellikleri,
Olmak üzere çok sayıda etken, risk faktörlerini değiştiren unsurlar içerisindedir.
Online işyeri sigortası hesaplaması ile işyeri sigortası teklifi isteyebilirsiniz. Almış olduğunuz bu sigorta tekliflerini incelerken aklınıza takılan bütün sorularınız için İRFAN SİGORTA ekibinden destek alabilirsiniz.

İşyerim Sigortası için Whatsapp’tan teklif alın.
Değer Verdiklerinizi Güvencemiz Altına Alalım.
Bir işyeri sahibi olmak kolay değil. Risklerinizi teminat altına alalım. İçiniz Rahat Olsun.
Hizmet Teklif Formu

    13.10.2021
    2.806
    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Whatsapp
    İrfan Sigorta
    İrfan Sigorta
    Merhaba
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?